Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), campionul en-titre, a câștigat pentru a șasea oară Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, desfășurat pe circuitul de la Hungaroring. Podiumul etapei a 12-a a fost completat de piloții Ferrari, Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen, potrivit Hotnews. Plecat din pole-position, Hamilton a trecut primul linia de sosire, bifând a cincea victorie din acest sezon și a doua consecutivă. Britanicul s-a mai impus în Azerbaidjan, Spania, Franța și Germania.
Lewis Hamilton, care are acum 24 de puncte avans în fruntea clasamentului piloților, a înregistrat pe circuitul de la Hungaroring victoria cu numărul 67 a carierei. În puncte au mai terminat: Daniel Ricciardo (Australia/Red Bull Racing), Valtteri Bottas (Finlanda/Mercedes), Pierre Gasly (Franţa/Toro Rosso-Honda), Kevin Magnussen (Danemarca/Haas-Ferrari), Fernando Alonso (Spania/McLaren-Renault), Carlos Sainz jr. (Spania/Renault) și Romain Grosjean (Franţa/Haas-Ferrari).

Cel mai rapid tur al Marelui Premiu din Ungaria: Daniel Ricciardo (AUS/Red Bull-Renault) – 1:20.012 (în turul 46).
Au abandonat:
Charles Leclerc (MON / Sauber-Ferrari): problemă mecanică, turul 1
Max Verstappen (NED / Red Bull-Renault): probleme la motor, turul 6
Stoffel Vandoorne (BEL / McLaren-Renault): probleme la cutia de viteze, turul 50
În Formula 1 urmează pauza de vară, următoarea etapă, Marele Premiu al Belgiei, fiind programată la 26 august, pe circuitul Spa-Francochamps.