Petre Apostol

Doi dintre jucătorii ploieşteni care şi-au pus amprenta asupra handbalului românesc în ultimii 15 ani încă îşi mai continuă cariera chiar şi la peste 36 de ani şi nu oricum, ci la echipe de top din România. În sezonul trecut, aceştia au arătat că vârsta chiar este doar un număr, Ionuţ Georgescu obţinând medalia de argint cu Steaua, iar Laurenţiu Toma adjudecându-şi Cupa României, cu HC Dobrogea Sud Constanţa.
Dacă, la nivel de echipe de club, judeţul Prahova nu mai există nici în primul eşalon, totuşi, iubitorii handbalului din Prahova pot privi cu mândrie în sezonul viitor în cupele europene, unde Georgescu şi Toma vor evolua cu formaţiile lor. În cursul săptămânii, aceştia şi-au aflat adversarele din Cupa EHF, unde vor evolua cele două echipe, Steaua urmând să joace împotriva celor de la GRK Varazdin 1930, din Croaţia, în primul tur, în vreme ce HC Dobrogea Sud va intra din turul al doilea, întâlnind câştigătoarea dintre cehii de la Talent Plzen şi scoţienii de la Glasgow HC.
Iar Ionuţ Georgescu încearcă să se implice şi în dezvoltarea handbalului prahovean, prin intermediul unei asociaţii sportive, dar şi prin prezenţa în cadrul Asociaţiei Judeţene de Handbal Prahova.