F.T.

Ieri, polițiștii prahoveni, însoțiți de jandarmi, au descins la două locații din Balotești, la persoane bănuite de furturi și de infracțiuni rutiere.
Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, au fost vizate persoane care ar fi comis furturi de carburant și de conducere pe drumurile publice – inclusiv pe șosele din județ – a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.
“Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada ianuarie – iulie a.c., persoanele în cauză ar fi montat pe două autoturisme numere false de înmatriculare, apoi s-ar fi deplasat la benzinării, unde ar fi alimentat cu carburant și ar fi plecat fără să plătească”.
Prejudiciul cauzat estimat de către anchetatorii prahoveni este de aproape 4.000 de lei.
În urma descinderilor, polițiștii au ridicat plăcuțe cu numere de înmatriculare, bidoane pentru transportul carburanților, furtunuri și două autoturisme susceptibile a fi folosite la furturi.
Trei persoane au fost conduse la Ploiești, pentru a fi audiate și a se lua măsurile pe care anchetatorii le consideră oportune – continuarea cercetărilor cu suspecții în stare de libertate sau de reținere.