După ce l-a înlocuit pe Octavian Grigore, la finalul turului din Liga a III-a, fără ca acesta să fi pierdut vreun meci în campionat, cu Romulus Ciobanu (adus la acel moment de la AFCM Alexandria), Petrolul va schimba din nou tehnicianul şi va avea, în eşalonul secund, un nou antrenor principal!
Schimbarea lui Ciobanu a fost anunţată chiar de preşedintele Cristi Vlad, care a confirmat că Petrolul discută cu fostul antrenor al Astrei – Edward Iordănescu (fiul “Generalului” venind, deja, la Ploieşti, pentru o primă “luare de contact”, la meciul cu Mioveni 2, din campionat, ultimul pe teren propriu al “lupilor”), de la care se aşteaptă un răspuns privind preluarea clubului până săptămâna viitoare.
” Petrolul ia în calcul şi îşi doreşte întărirea băncii tehnice pentru a se pregăti cum trebuie pentru Liga 2 şi implicit de Liga 1. Avem în momentul de faţă o listă scurtă de antrenori pe care ni-i dorim, antrenori cu nume, inclusiv cu experienţă de Liga 1, care să ne ajute în îndeplinirea obiectivelor propuse” – a spus Vlad, pe această “listă scurtă” despre care se vorbeşte apărând, în cazul unui refuz al lui Iordănescu jr. nume precum Daniel Opriţa (în prezent la Reşiţa, în Liga a III-a), Eusebiu Tudor (liber după ce s-a despărţit de Al Khaleej – Arabia Saudită), Mihai Teja (liber de contract) şi Florin Pârvu (în prezent la echipa de tineret a chinezilor de la Henan)!
Cert este că, în sezonul viitor, care va debuta, în cazul ligii secunde, pe 4 august, Petrolul va avea un nou tehnician, iar pentru Ciobanu, meciul cu Popeşti Leordeni va fi ultimul pe banca Petrolului, unde a pierdut un meci, cu Sporting Măgurele, singurul eşec din acest sezon al galben-albaştrilor, reuşind, totuşi, o promovare fără emoţii!