Jucătorii iranieni Allahkaram şi Sajad Esteki, de la CS Dinamo Bucureşti, au semnat pentru echipa masculină de handbal CSM Bucureşti, vicecampioana naţională, la care vor juca din vară, potrivit site-ului clubului primăriei Capitalei, preluat de Agerpres.
Fraţii Esteki au jucat două sezoane la Dinamo, câştigând un titlu de campioni şi o supercupă a României.
Cei doi pot juca pe oricare dintre cele trei posturi la linia de 9 m şi au pus umărul recent la calificarea echipei Dinamo în semifinalele Ligii Naţionale.
Allahkaram şi Sajad au semnat contracte valabile pe două sezoane şi vor purta tricourile cu numărul 33, respectiv 6.
”CSM Bucureşti este unul dintre cele mai mari cluburi din România şi din Europa. Mă bucur că am făcut acest pas şi că, începând cu noul sezon, voi intra în familia ‘Tigrilor’. Îmi doresc să contribui la îndeplinirea tuturor obiectivelor şi să dau ce e mai bun din mine pentru această echipă”, a declarat Allahkaram Esteki.
La rândul său, Sajad Esteki a spus: ”Mi-am dorit să mă alătur acestui proiect al CSM-ului. Personal, este o nouă provocare, un nou început de drum şi-mi doresc foarte mult să avem succes ca echipă. Cu mult entuziasm şi la fel de multă muncă vom atinge toate obiectivele propuse de către club.”
”Mă bucură foarte mult faptul că doi dintre cei mai valoroşi jucători din campionatul intern au decis să dea curs ofertei noastre. Sunt convinsă că Allahkaram şi Sajad se vor integra foarte uşor în familia noastră şi vor aduce un plus echipei masculine de handbal. Mai mult de-atât, fraţii Esteki sunt modele demne de urmat de către micuţii handbalişti din Centrul de Copii şi Juniori, un aspect extrem de important pentru noi”, a declarat Gabriela Szabo, director general CSM Bucureşti.
Fraţii Esteki ar putea juca împotriva viitoarei lor echipe în finala campionatului. În semifinale, CSM Bucureşti o va înfrunta pe CSA Steaua, iar Dinamo o va întâlni pe Potaissa Turda.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDin culise
Articolul următorTelefoane si adrese utile