CSO Plopeni – CS Blejoi 0-2 (0-0)

Marcel Marin, Marian Dima

Stadion: ,,Gh. Silaev” Plopeni. Spectatori: 150. Au marcat: Rudaru (49), Ir. Dumitru (57-11m)
CSO Plopeni: V. Ion – Georgescu, G. Radu, Leca, Chejnoiu – Burchi (68 M. Constantinescu), Crăciun (63 G. Vasile), C. Vlad, A. Ştefan – Puiuleţ (87 I. Niculae), R. Huza (cpt). Antrenor: Nouraş Nicorescu.
CS Blejoi: B. Rădulescu – Cl. Stoica, Iordache, Filip, Ghinea – Rudaru, Ir. Dumitru (cpt) (79 D. Badea) – Ruptureanu, Cr. Mihăiţă (59 Pîrvu), Vl. Badea (70 Anghel) – Vintilă (86 Teru). Antrenor: Răzvan Vlad.
Avertismente: C. Vlad (31), R. Huza (57), G. Vasile (77)/Ruptureanu (18), Rudaru (78).
Arbitri: Andrei Moroiţă – Andrei Sotir (Ploieşti), Gabriel Ţene (Măldăeni -Teleorman).
Observator: Marian Popa (Ploieşti)
Jucatorul meciului: Eugen Rudaru (CS Blejoi)

CS Blejoi a trăit bucuria câştigării primului eşalon judeţean pe teren străin, dar “în vecini”, la Plopeni, acolo unde elevii lui Răzvan Vlad aveau nevoie de un punct pentru a deveni campionii Ligii A Prahova. Într-un sezon pe care l-au dominat de la un capăt la altul, le-au obţinut, până la urmă, pe toate trei, impunându-se cu 2-0 la Plopeni, repriza secundă fiind cea care a “decis meciul”.

Rudaru
Prima parte a fost dominată de blejoieni, cu ocazii mari ratate de Vintilă (12, 18, ambele în poziţie de singur cu portarul), Ruptureanu (15, după ce a driblat inclusiv portarul, a trimis prea încet spre poartă, permiţându-i lui Crăciun să se replieze şi să respingă de pe linia porţii). Şi gazdele puteau da lovitura pe finalul primei reprize, una încheiată cu un scor alb, şutul lui Chejnoiu (44) fiind deviat de Puiuleţ, din mijlocul careului, puţin peste poartă.
Repriza a doua a debutat cu o ratare uriaşă a lui Rudaru (47), care de la 10 metri a şutat peste poartă, anunţând, într-un fel, reuşita sa, acelaşi jucător înscriind două minute mai târziu, cu capul, după un corner executat de Vl. Badea.
Irinel Dumitru a majorat scorul la 2-0 din lovitură de pedeapsă (57), obţinută de Ruptureanu, oprit în careu, neregulamentar, de către Leca. Pe final, oaspeţii, “cu şampania pregătită”, şi-au “permis” şi debutul în Liga A al unui atacant, Gigel Teru, de 15 ani şi jumătate, crescut în propria pepinieră, pentru Blejoi urmând o perioadă de provocări – Cupa României, unde vizează trofeul judeţean şi barajul de promovare, pentru un an cu adevărat istoric.