Marcel Marin, Bogdan Chitic

Echipa de fotbal a Colegiului Tehnic „Toma N. Socolescu” a câștigat, de curând, etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, fază ce s-a disputat la sala de sport din Urlați. La întrecere au luat parte șase echipe, pe lângă jucătorii unității de învățământ mai sus amintite mai regăsindu-se pe „grila de start” Colegiul Național „Nicolae Iorga”, din Vălenii de Munte, Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Ploiești, Liceul Tehnic „Carol I”, din Valea Doftanei, Liceul Tehnic din Cioranii de Jos și Colegiul „1 Mai” Ploiești.
Ordinea jocurilor a fost stabilită conform tabelei Berger, iar rezultatele înregistrate au fost următoarele:
Liceul Tehnic Carol I – Colegiul Național Nicolae Iorga 0-1
Liceul Tehnic Cioranii de Jos – Colegiul Tehnic Toma N. Socolescu 0-3
Colegiul 1 Mai – Liceul Tehnic Carol I 4-0
Colegiul Economic Virgil Madgearu – Liceul Tehnic Cioranii de Jos 8-1
Colegiul Național Nicolae Iorga – Colegiul 1 Mai 2-0
Colegiul Tehnic Toma N. Socolescu – Colegiul Economic Virgil Madgearu 3-1
Finală: Colegiul Tehnic Toma N. Socolescu – Colegiul Național Nicolae Iorga 1-0

Lotul echipei câștigătoare: Vasilică Pavel, Sebastian Dumitru, Alexandru Cocoș, Cătălin Lepuș, Andrei Marilu, Alexandru Băltăreț, Andrei Dobrin, Andrei Marin, Mihăiță Gherasim, Lucian Dinu. Antrenori: prof. Silviu Popov și prof. Ionuț David.
Ca urmare a câștigării etapei județene, fotbaliștii Colegiului Tehnic „Toma N. Socolescu” s-au calificat la faza pe regiune, desfășurată, la o săptămână distanță, la Alexandria, acolo unde au încheiat pe ultima treaptă a podiumului.

Bogdan Ciocoiu, locul 4 la crosBogdan C

Bogdan Ciocoiu (19 ani), unul dintre arbitrii de perspectivă din cadrul Comisiei Județene de Arbitri „Dr. Emil Vlaiculescu”, a participat, recent, la faza pe județ a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, în cadrul concursului de cros. Desfășurată la Sala Sporturilor „Olimpia”, întrecerea i-a adus tânărului arbitru un meritoriu loc 4, în compania unor adversari cu o mai mare experiență, ce practică atletismul de la vârste fragede.