F.T.

Ieri, polițiștii prahoveni căutau o femeie în vârstă de 35 de ani, din Provița de Jos, care ar fi plecat de acasă încă din data de 24 aprilie, de atunci nemaiștiindu-se nimic despre ea.
“Persoana dispărută se numește Eftimie Georgiana Simona și are 35 de ani. Aceasta a plecat de la domiciliul său din Provița de Jos către serviciu și nu a mai revenit. Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei în cauză”se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova.
Semnalmentele femeii: 1,65 de metri – înălțime, aproximativ 65 de kilograme, părul negru, lung, ten deschis, ochi căprui. La momentul dispariției, era îmbrăcată cu o bluză de culoare roz, cardigan de culoare gri, pantaloni tip blue-jeans, era încălțată cu pantofi din lac de culoare neagră și purta o geantă de culoare maro.
Poliţia roagă persoanele care pot oferi relații ce pot conduce la identificarea acesteia să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze la Numărul Unic de Urgență “112”.