Marian Dima

De astăzi, se dispută etapa a IV-a de seniori masculin din cadrul Campionatului National de Fotbal Tenis, etapă găzduită de municipiul Târgu-Mureş.
În întrecerea naţională, judeţul nostru a rămas cu o reprezentantă, de tradiţie, Clubul Sportiv Universitar Ploieşti, sub conducerea lui Cristi Perianu (foto). La turneul de la Târgu Mureş, CSU, clasată în acest moment pe locul 4 în ierarhia la zi a întrecerii naţionale, îi va avea alături pe Tiberiu Dascălu, Condei Gheorghe, Stan Bogdan, Adrian Şeler, din lot făcând parte şi Eparu Cristian – indisponibil pentru această etapă. “Încercăm să ţinem steagul sus, cum se zice, să păstrăm această tradiţie, a fotbal – tenisului în cadrul UPG Ploieşti, am reuşit să completăm şi lotul cu câţiva sportivi noi, avem sprijinul Universităţii în continuare şi sper să reuşim. La Târgu Mureş sperăm să ne menţinem poziţia în clasament şi să ne apropiem, pe cât posibil, de podium, în perspectiva etapelor viitoare” – spune Perianu, rămas “omul bun la toate” – antrenor, jucător şi organizator, plus “ce o mai fi nevoie”, la CSU Ploieşti.

CSU Ploiesti1

Meciurile turneului care debutează astăzi se vor desfăşura în sala de sport a Liceului Tehnologic Constantin Brâncuşi şi a Şcolii Gimnaziale Liviu Rebreanu.

Clasamentul la zi al Campionatului Naţional

1. CSM Lupeni 98
2. C.S. Pro Activ Targovişte 94
3. CS Gombos M.A. Tg. Mures 83
4. CSU Ploieşti 76
5. CS Chimia Rm. Vâlcea 74
6. CS Inter Petrila 64
7. CS F.T. Răzvan Cluj 63
8. CS Nord-Vest Cluj 60
9. CS Comexim R. Lupeni 2 37
10. CS Cobra Topaz Bucureşti 30
11. CS Viitorul 003 Alexandria 24
12. CS Shinto Wado Bucureşti 0
13. CS Athletic Slatina 0