Emblematicul mijlocaş al echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, care s-a despărţit duminică de clubul catalan, a anunţat, miercuri seara, pe contul său de Twitter că va pleca în Japonia, informează AFP, citat de Agerpres.
„În drum spre noua mea casă cu prietenul meu H. Mikitani”, a scris „Don Andres” deasupra unei fotografii în care apare în avion alături de Hiroshi Mikitani, patronul grupului japonez Rakuten, sponsor al Barcelonei, dar şi proprietar al clubului nipon Vissel Kobe, cu care Iniesta va semna un contract în această săptămână, conform presei.
Vissel Kobe a evitat însă să confirme aceste informaţii, dar se pare că internaţionalul spaniol se va alătura clubului japonez după încheierea Cupei Mondiale 2018.
După 22 de ani la Barcelona, Iniesta a anunţat pe 27 aprilie că va abandona clubul catalan la finele acestui sezon. În vârstă de 34 ani, Andres Iniesta a evoluat întreaga sa carieră la FC Barcelona, pentru care a disputat în total 674 de meciuri şi a cucerit în total 32 de trofee. Televiziunea publică niponă (NHK) confirmase miercuri transferul internaţionalului spaniol la Vissel Kobe.