Marian Dima

Ultimele meciuri din campionatul juniorilor republicani a adus şi mai multe „forfait-uri” pentru echipele prahovene, meciuri pierdute la „masa verde”, prin deciziile Comisiei de Disciplină a FRF!
Astfel, Petrolul 52 a pierdut disputa cu LPD Iolanda Balaş Sotter Buzău cu 3-0, în seria a II-a a campionatului de juniori Under 19, primind şi o amendă de 85 de ron.
De asemenea, tot în întrecerea juniorilor U19, Petrosport Ploieşti nu s-a prezentat la meciul restant de la Piteşti, cu FC Argeş, partida fiind omologată cu acelaşi scor, 3-0 pentru piteşteni, echipa ploieşteană primind o amendă de 105 ron din partea aceleiaşi comisii.

Turneu juvenil organizat de Daniel Chiriţă

De astăzi, la Şcoala de fotbal “Daniel Chiriţă” organizează a doua ediţie a competiţiei Cupa “Kiru Sport”, întrecere organizată pe mai multe “paliere de vârstă”, practice, timp de 2 săptămâni, în week-end urmând să se desfăşoare întreceri pentru fiecare categorie în parte. Între 11 şi 13 mai intră în joc cei mai mici fotbalişti, copii sub 7 ani, alături de cei sub 12 ani, pentru ca săptămâna viitoare să se joace grupele U8, U9, U10 şi U11.
La Cupa „Kiru Sport” sunt înscrise echipe ale mai multor cluburi din judeţele Prahova, Buzău, Bucureşti, Vâlcea, Ilfov şi Braşov.