Chiar dacă a promovat matematic în Liga a III-a, Petrolul are parte de două meciuri interesante pe final de sezon, înainte de a se intra în vacanţă.
Primul, Astra II – Petrolul 52, se joacă vineri, de la ora 18.00, pe stadionul „9 Mai” din cartierul de Vest al Ploieştiului, acolo unde de-a lungul anilor au avut loc multe încleştări între cele două cluburi cu rădăcini ploieştene, atât în primul eşalon cât şi în Divizia B. Niciodată în „C”, acesta fiind primul şi, foarte probabil, ultimul la acest nivel, al ligii a III-a, pentru că Petrolul a promovat şi, speră toată lumea, nu se va mai întoarce la acest nivel „semi-profesionist – amator”
Promovată matematic în cel de-al doilea eşalon, Petrolul Ploieşti se pregăteşte de cea din urmă deplasare în calitate de grupare de Liga a III-a, totodată şi cea mai scurtă – pentru că „lupii” vor juca, vineri, pe arena din cartierul „9 Mai”, începând de la ora 18.00.
Organizatorii acestei întâlniri au stabilit ca, pentru public, să fie deschisă Tribuna I a stadionului „Astra”, suporterii Petrolului având rezervat, în prima fază, un sector întreg, urmând ca, în funcţie de solicitări, numărul de locuri alocat să fie suplimentat.
Intrarea generală va fi de 10 lei,tichetele fiind puse în vânzare de astăzi, la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, deschisă între orele 09.00-16.30, urmând ca, în ziua meciului, să funcţioneze, în paralel, şi un punct de vânzare la stadionul „Astra”, până la ora meciului.
De amintit că, în tur, cele două echipe au remizat pe arena „Ilie Oană”, scor 0-0.

Petrolul se mută (şi) la Brazi!

10 lei bÎn perspectiva eşalonului secund, Petrolul este pe cale să rezolve una dintre cele mai stringente probleme, anume cea a bazei de antrenament pe care să o folosească pe parcursul întregii competiţii. Oficialii Petrolului au ajuns la un acord pentru închirierea stadionului „Chimia”, din Brazi, până acum, galben-albaştrii folosind, pe rând stadionul „Ilie Oană”, baza „Academika” – Pleaşa, stadionul de antrenament de la „Conpet” – Strejnic, „Sinteticul” de la parcul Vest sau stadionul din Valea Călugărească, pentru a reuşi să ducă la bun sfârşit un ciclu săptămâna de antrenamente.
Petrolul a dorit să reabiliteze baza de pregătire de la Crângul lui Bot, la un moment dat, dar acest lucru nu s-a conretizat, din diverse motive, acum, varianta mutării echipei la Brazi pentru şedinţele de pregătire fiind aproape rezolvată.