Petre Apostol

Faza finală a Campionatelor Naţionale de Judo la categoria juniorilor (U21) s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, în perioada 29-31 martie, la Sala Sporturilor din Focşani. La competiţie au fost prezenţi 280 de sportivi de la peste 60 de cluburi din ţară, printre care s-au regăsit şi reprezentanţi de la CSM CFR CSŞ Ploieşti.
Elevii antrenorilor Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu au avut evoluţii remarcabile, adjudecându-şi patru medalii, dintre care două de aur.
Din tabăra prahoveană, titlurile naţionale au fost obţinute de către Diana Marcu şi Andrei Pîrloga, sportivi care s-au impus la categoriile de greutate 70 kg, respectiv 81 kg.
Pe podium au mai urcat şi colegii lor Cătălina Şchiopu şi Andrei Baicu, sportivi care şi-au adjudecat medaliile de bronz la categoriile de greutate 52 kg, respectiv 100 kg.
Totodată, s-au mai remarcat încă şase sportivi de la CSM CFR CSŞ Ploieşti, care au ratat la limită să urce pe podiumul de premiere, ocupând, în final, locul al cincilea, aceştia fiind Vladimir Grădinaru (55 kg), Antonio Minigote (60 kg), Paul Onofrei (66 kg), Claudiu Dinu (90 kg), Codruţa Lungu (52 kg) şi Denisa Cristea (52 kg).