Petre Apostol

Echipa de volei masculin Tricolorul LMV Ploieşti mai are nevoie doar de două seturi adjudecate în partida următoare, de la Galaţi, pentru a câştiga, în premieră, titlul naţional în Divizia A1. Cu două etape înainte de finalul fazei a II-a din campionat, elevii antrenorilor Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu ocupă prima poziţie a ierarhiei, având un avantaj de patru puncte faţă de a doua clasată, CS Arcada Galaţi, singura formaţie care mai are şanse matematice să-i oprească pe ploieşteni din drumul spre medaliile de aur.
Astfel, cu atât mai mult meciul direct dintre cele două echipe, programat mâine, de la ora 13:30, la Galaţi, este o adevărată finală. Ploieştenii nu au nici măcar nevoie de victorie în penultima rundă a campionatului, un singur punct fiindu-le suficient pentru a elimina echipa gălăţeană din calcule, indiferent de rezultatele din ultima etapă.
Tocmai de aceea, oficialii clubului ploieştean au realizat o nouă invitaţie celor care doresc să însoţească echipa la Galaţi, urmând să le pună la dispoziţie un autocar pentru deplasarea la sala de la malul Dunării. Cei care doresc să se alăture galeriei Tricolorului LMV o pot face trimiţând un mesaj privat pe pagina oficială de facebook a clubului, plecarea fiind programată de la Sala „Olimpia”, în ziua meciului, de la ora 8:45.