Marian Dima

Antrenor al echipelor Urban Titu şi CS Cornu, în prima parte a sezonului, dar şi unul dintre tehnicienii care au contribuit la formarea selecţionatei AJF Prahova pentru Cupa Regiunilor, Mihai Dinu a dat curs ofertei de a reveni în Palestina, la Academia WOSPAC, o şcoală de fotbal orgnizată după modelul spaniol, unde se află sediul central, cu ramificaţii în multe ţări ale lumii.
Dinu a trăit bucuria câştigării unui prim trofeu alături de echipa Under 11 a celor de la WOSPAC Palestina, echipa sa avansând în faza naţională a competiţiei juvenile pentru această categorie de vârstă. “Vin tot mai mulţi copii la fotbal, este o evoluţie pozitivă evidentă în tot ceea ce se întâmplă aici, de la an la an” – spune antrenorul prahovean. “Ţin să le urez succes foştilor mei elevi de la Cornu, înainte de începerea returului, mă bucur că echipa nu s-a desfiinţat” – a ţinut acesta să adauge.

Coleg cu Leonida Nedelcu

trofeu palestina bFost internaţional român, jucător emblematic al primului eşalon, în perioada anilor 74-84 (219 meciuri, 77 de goluri în Divizia A), buzoianul Leonida Nedelcu antrenează şi el în Palestina, alături de prahoveanul Mihai Dinu!
În vârstă de 66 de ani, acesta a mai activat peste hotare, în “ţări exotice”, începându-şi aventurile în Siria, 1997, Maldive, Irak, Maroc, Senegal, până în Myanmar (fosta Birmanie), în ţară având mandate la Politehnica Iaşi, Gloria Buzău, Arieşul Turda, Laminorul Roman, Altay Constanţa sau FCM Târgovişte!
Nedelcu a ajuns la academia WOSPAC după ce a trecut printr-o încercare dificilă, suferind , în anul 2014,un infarct şi o intervenţie pe cord!