•  Pentru că este bogată în fibre, lintea normalizează nivelul de colesterol din sânge şi combate constipaţia, prin uşurarea tranzitului intestinal. Conţine antioxidanţi, vitamine şi minerale. Este o sursă excelentă de antioxidanţi, fibre, vitamine, minerale şi acizi graşi omega 3 şi omega 6. Acidul folic şi magneziul ajută la relaxarea venelor şi arterelor, creşte rezistenţa fizică la efort şi reprezintă o sursă de energie pentru organism, informează Click.
  • Ceaiul de lemongrass conţine foarte puţine calorii, motiv pentru care este inclus în dietă. Ceaiul conţine polifenoli care ajută la creşterea consumului de energie şi la oxidarea grăsimilor, contribuind astfel la scăderea în greutate. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru detoxifiere, plus că stimulează metabolismul.
  •  Dacă alegeţi să consumaţi lactate, pentru aportul de calciu, opţiunea ideală este iaurtul, mai ales pentru persoanele care privesc laptele ca pe un inamic, având în vedere controversele care planează în jurul lui şi care îl plasează în lista alimentelor cu potenţial alergen şi chiar cancerigen. Alegeţi variantele de iaurt simple, naturale, fără grăsimi. Acestea au cea mai mare cantitate de calciu. În plus, persoanele care au intoleranţă la lactoză îl pot consuma liniştite, pentru că este mult mai uşor de metabolizat. Dintre brânzeturi, în funcţie de sortimentele care vă plac, puteţi opta pentru variante mai grase, care sunt însă mai puţin sănătoase, dar toate conţin o cantitate considerabilă de calciu, scrie doctorulzilei.ro.
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEvenimente
Articolul următorTelefoane si adrese utile