Petre Apostol

Echipa de handbal de la CSM Ploieşti din cadrul Campionatului Naţional de juniori II şi-a asigurat câştigarea seriei C, după ce s-a impus în duelul cu a doua clasată, LPS „Iolanda Balaş Soter” Buzău, din deplasare, contând pentru penultima etapă a fazei preliminare.
Elevii antrenorului Silviu Stănescu au revenit de la un deficit de două goluri, înregistrat la pauză, în disputa de la Buzău, scor 11-13, pentru a câştiga partida la două lungimi, scor 26-24. Pentru echipa ploieşteană au evoluat Al. Ispas, Ad. Tănăsescu – G. Paraschiv (10 goluri), C. Albu (7), R. Floarea (3), P. Bucur (2), Al. Pop (2), N. Nicolaae (1), I. Mereu (1), V. Alici, V. Răducanu, M. Iorga, Oct. Nica.
Astfel, CSM Ploieşti şi-a adjudecat cea de-a 17-a victorie din tot atâtea partide disputate în acest sezon, iar cu 47 de puncte acumulate ocupă prima poziţie a seriei C, având un avantaj de patru puncte faţă de LPS Buzău, care şi-a încheiat evoluţia în faza preliminară. De remarcat faptul că ploieştenii au fost penalizaţi cu trei puncte, ca urmare a retragerii echipei din campionat în sezonul trecut.
Duminică, de la ora 15:00, CSM Ploieşti va încerca să încheie perfect seria, urmând ca, în ultima etapă, să primească vizita, în Sala „Olimpia”, a formaţiei de pe locul al treilea, CSM Sfântu Gheorghe, grupare care a acumulat 40 de puncte.