Petre Apostol

La Complexul Sportiv Naţional „Lia Manoliu” din Bucureşti, sportivii de la CSŞ Ploieşti au realizat rezultate promiţătoare în cadrul etapei de zonă a Campionatului Naţional de Atletism în sală, pentru copii 3. Elevii profesorilor Maria Andrei şi Florin Andrei au obţinut şapte clasări în zona podiumului, bifând trei victorii.
Astfel, Rebeca Toader a câştigat proba de 200 m, cu timpul de 33.16 secunde, dar a fost aproape de victorie şi la întrecerea de 50 m, la care s-a clasat pe locul secund, cu timpul de 8.00 secunde.
De asemenea, victorii pentru CSŞ Ploieşti au mai obţinut şi echipele de ştafetă, băieţi şi fete, la 4×50 m. La feminin, ştafeta ploieşteană s-a impus cu timpul de 34.51 secunde, fiind formată din atletele Delia Blănaru, Sara Echimescu, Rebeca Prunoiu, Sara Prunoiu, în vreme ce ştafeta masculină, alcătuită din Cristian Creangă, Ștefan Moisoiu, Denis Simion, Ayan Gudi, şi-a adjudecat locul întâi, cu timpul de 34.05 secunde. Trei dintre componenţii celor două ştafete au reuşit, totodată, să se claseze şi la individual între primele trei poziţii, astfel Cristian Crangă a încheiat pe locul al doilea la proba de 50 m (8.12 secunde), iar Ayan Gudi şi Sara Prunoiu s-au situat pe locul al treilea, tot la proba de 50 m, cu timpul de 8.15 secunde, respectiv 8.22 secunde. Performanţele obţinute de micuţii atleţi ploieşteni oferă speranţe la medalii în privinţa participării la etapa finală a Campionatului Naţional, programat între 31 martie şi 1 aprilie, tot în sala din Bucureşti.