Formația de Liga A Prahova CS Păulești a obținut un nou succes în compania unei echipe de eșalon superior, Flacăra Moreni fiind învinsă.
A fost 2-1 pentru prahoveni, golgheterul Andrei Ciobanu și Butufei făcând 2-0, până la pauză, pentru ca Moreniul să reducă din diferență în min. 80, când a marcat chiar… antrenorul echipei! Fostul campion al României, cu Oțelul, Gabi Paraschiv (foto) – acum antrenor al morenarilor – a intrat și el în teren, reușind să realizeze ceea ce elevii săi nu au putut, anume să marcheze golul de onoare, și nu este exclus ca, din cauza crizei de efectiv pe care echipa morenară o traversează, la cei 40 de ani ai săi, pe care-i va împlini în martie,”Para” să se transfere la echipa pe care o și antrenează, după ce, în tur, a jucat ”de plăcere” la formația dâmbovițeană Unirea Colibași! Paraschiv a avut sub comandă la acest amical și câțiva jucători prahoveni, ultimul sosit fiind Oae (CS Cornu), după ce, în tur, au jucat la Moreni și Țânțaru (împrumutat de la CSM Ploiești) și Curchi (ex-Filipești).
În meciul de sâmbătă, CS Păulești a evoluat în formula: Marinică – Țugui, Pripu, Zamfir, Al.Radu – L. Dumitru, Bărăgan, Herea, Butufei, Cocu – A. Ciobanu, pe parcurs intrând și Isar, Dragnea, Pantilimonescu, Neacșu, Lungu, A. Damian, Panait, Stere, plus doi jucători veniți în probe, de la Teleajen: Mihai Soare și Cosmin Iancu.