Bogdan Chitic

La două zile de la victoria categorică, scor 12-1, din primul meci amical al iernii, desfășurat la Câmpina, împotriva divizionarei a IV-a brașovene ACS Steagul Roșu, petroliștii au urcat, ieri, la Cheile Grădiștei, acolo unde vor desfășura primul stagiu centralizat din intersezon. Astfel, până pe data de 2 februarie, atunci când este programată revenirea la Ploiești, găzarii vor avea un program cu câte două antrenamente pe zi, în care acumulările fizice vor fi pe primul plan. Calendarul de pregătire gândit de staff-ul „lupilor”, în frunte cu antrenorul Romulus Ciobanu, va cuprinde, în renumita stațiune montană, și două meciuri de verificare, cu CS Olimpic Cetate Râșnov (Liga a III-a, locul 9), pe 28 ianuarie, și AS SR Brașov (Liga a IV-a, locul 1), pe 31 ianuarire.

Căpitanul a rămas acasă!

Din delegația petrolistă care a urcat în autocarul pentru Cheile Grădiștei nu face parte 8-bcăpitanul și, totodată, cel mai experimentat jucător din lot – mijocașul central Claudiu Tudor (32 ani). Acesta a urmat un program separat de pregătire la Ploiești, din cauza unei probleme medicale mai vechi, și nu a fost inclus în lotul pentru stagiul montan, Claudiu Tudor urmând să reintre în efectivul Petrolului, cel mai probabil, din al doilea cantonament centralizat, ce se va desfășura pe plan local, în perioada 6-16 februarie.
Spre deosebire de căpitanul Petrolului, un alt jucător ce a urmat un plan separat de antrenament, în ultima săptămână, stoperul Jean Prunescu, a făcut deplasarea la Cheile Grădiștei, în aceeași situație aflându-se și ultimul jucător sosit în tabăra „lupilor”, de asemenea fundaș central – Alexandru Ichim.
Lotul echipei FC Petrolul Ploiești pentru cantonamentul de la Cheile Grădiștei:
Portari: Mirel Bolboașă, Raul Avram, Raul Botezan;
Fundași: Alberto Olaru, Paul Antoche, Răzvan Catană, Gabriel Frâncu, Jean Prunescu, Alexandru Ichim, Valentin Țicu, Mihai Velisar;
Mijlocași: Marius Chindriș, Alexandru Ciocâlteu, Tiberiu Nițescu, Nini Popescu, Șaim Tudor, Daniel Cârjan, Mihai Ene, Cristian Andor, Mario Bratu, Fabian Sotir, Mihai Constantinescu;
Atacanți: Sergiu Arnăutu, Cosmin Lambru, Georgian Păun.
Antrenor principal: Romică Ciobanu.
Antrenor secund: Ciprian Pura.
Antrenor cu portarii: Cătălin Grigore.
Preparator fizic: Marius Haită.