Juniorul format la Petrolul şi Petrosport, Stelu Costache, internaţional de juniori de doar 17 ani, va avea o nouă şansă de a face “pasul înainte” în cariera sa – de săptămâna viitoare acesta urmând să se întoarcă la Sportul Snagov, în eşalonul secund. Costache a mai fost sub comanda lui Răchită, dar, după câteva “probleme” privind prezenţa la antrenamente a jucătorului, s-a luat decizia trimiterii sale la Plopeni, în Liga A Prahova, unde a jucat câteva meciuri în tur.
La Snagov, în liga a II-a, “colonia prahoveană” îşi schimbă o parte dintre componenţi, după reunirea lotului, programată ieri, Răchită anunţând că a renunţat la Penescu şi el ex-petrolist, venit prin Petrosport), dar îl va păstra un alt ploieştean, pe Alexandru Rusu sub comanda sa. La Snagov a a juns şi Mihnea Nicorescu (Astra 2).

Ilie – titular în al doilea amical cu Turcia

rachita b 19Un alt jucător prahovean legitimat la FC Snagov, fostul junior petrolist Iulian Ilie, va reveni la echipa de eşalon secund peste câteva zile, când se va încheia stagiul din Turcia al reprezentativei U17 a României. Cu Ilie titular, ieri, România a terminat la egalitate, scor 0-0, în cea de-a doua partidă amicală programată cu selecționata similară turcă, într-un meci disputat în Antalya, după ce în primul meci a fost 6-2 pentru adversari.
Ilie a fost printre remarcaţii turneului, acesta urmând să continue pregătirea pentru turneul de calificare pe care selecționata U17 ln pregăteşte. Este vorba despre Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European din Anglia, următoarea acțiune fiind programată la finalul lunii februarie, când reprezentativa U17 va disputa o ”dublă” amicală în compania selecționatei similare a Ciprului.
România face parte din Grupa 7, alături de Israel, Ungaria, și Slovenia. Turneul va fi găzduit de Ungaria și se va desfășura în perioada 22-28 martie 2018, conform următorului program:
22 martie 2018: Israel – România
25 martie 2018: Ungaria – România
28 martie 2018: România – Slovenia

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEvenimente
Articolul următorVorbe înțelepte