Veolia Energie Prahova va interveni luni, 29 ianuarie, pentru eliminarea unei avarii la rețeaua primară de termoficare în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu.
Astfel, în cursul zile respective, furnizarea cu agent termic va fi întreruptă în intervalul orar 8.00 – 17.30, pentru blocurile arondate punctelor termice 2, 4, 5, 6, 7 și 12 Republicii, în perimetrul străzilor: B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Andrei Mureșanu, Intrarea Polux și Intrarea Castor.
Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii ar putea fi afectați de întreruperi în furnizarea apei calde.
De asemenea, operatorul amintit le cere scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigură că echipele sale depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări, incluse în planul de modernizare a rețelei. În acest sens, stă la dispoziția clienților săi cu privire la stadiul lucrărilor și alte informații, aceștia putând utiliza numerele de telefon 0 800 800 255 (gratuit, în reţeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, în orice rețea de telefonie fixă sau mobilă) – Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova.