Într-o perioadă în care numărul litigiilor este în descreştere constantă, iar procesele vechi în care este implicat Clubul Sportiv Municipal sunt, majoritatea, pe cale de rezolvare, rezoluţiile fiind, în mare parte, defavorabile clubului (pentru CSM vin „scadenţele” litigiilor vechi, fiind „bun de plată”), apare un nou caz interesant– un proces între unul dintre „şefi” şi structura pentru care lucrează!
Este vorba despre administratorul Hipodromului Ploieşti, Claudiu Coman, cel care a dat în judecată CSM-ul, în luna decembrie a anului trecut, procesul– numărul dosarului este 8710/105/2017 – fiind înregistrat la Tribunalul Prahova.
Motivul? Un “litigiu de muncă”, Coman contestând, atenţie, un “avertisment” primit din partea CSM-ului pentru unele deficienţe constatate în activitatea de pe Hipodrom! Chiar dacă sancţiunea nu presupunea şi penalităţi financiare la salariu, totuşi Coman s-a considerat nedreptăţit şi vrea să anuleze acest avertisment, în trecut alţi salariaţi ai CSM-ului, precum juristul clubului, Melania Dragomir, sau directorul economic Luminiţa Albu fiind în situaţii similare.