Petrolul ar putea avea, din 2018, un nou antrenor secund, care să se ocupe de pregătirea fizică a jucătorilor lui Romulus Ciobanu.
Este vorba despre un nume important în “peisaj”, un profesionist cunoscut în România şi cu un CV important – Dan Didiţă! Acesta a fost ofertat de către Petrolul pentru a face parte din staff-ul lui Romulus Ciobanu, piteşteanul urmând să dea un răspuns final imediat după Anul Nou! Didiţă nu este chiar “străin” de judeţul nostru, el fiind cumnatul unui fost fotbalist al Petrolului, acum antrenor, anume Ionuţ Neagu.
În cariera sa, Didiţă, cel care se ocupă şi de câteva proiecte sociale, umanitare, în timpul liber, a lucrat la cluburi importante din Liga I, Rapid, Gaz Metan Mediaş, ASA Târgu Mureş (foto, alături de Bumba şi Sepsi), FC Argeş, fiind doar câteva dintre ele. Didiţă a făcut parte o bună perioadă din staff-ul lui Ioan Ovidiu Sabău, ultima experienţă profesională a acestuia fiind în eşalonul secund la fosta SCM Piteşti, actuala FC Argeş.

Au renunţat la Turcia

tratative2Petrolul şi-a stabilit programul de pregătire în vederea returului din Liga a III-a, retur pe care galben-albaştrii îl vor relua din poziţia de lideri ai seriei a III-a. Ploieştenii au renunţat la ideea unui cantonament centralizat / turneu, peste hotare, până la urmă optându-se pentru două stagii în ţară. Primul, în perioada 22 ianuarie – 02 februarie la Cheile Grădiștei – Braşov (foto), iar cel de-al doilea, începând cu 6 februarie, până pe 16 februarie, la Buftea, unde gazdă va fi Baza de pregătire a Federaţiei Române de Fotbal.
Au fost stabilite și câteva meciuri amicale, în primul stagiu fiind posibil un amical cu Oţelul Galaţi, iar în al doilea, cu Unirea Slobozia şi FC Argeș.