E oficial! Serena Williams va reveni pe terenul de tenis, iar prima partidă pe care o va disputa, după naşterea fiicei sale, va fi împotriva câştigătoarei de la Roland Garros, Jelena Ostapenko Meciul va avea loc la Campionatul Mondial de Tenis Mubadala din Abu Dhabi.
În vârstă de 36 de ani, Serena Williams nu a mai jucat tenis de aproape un an , iar turneul de la Abu Dhabi va reprezenta revenirea oficială în sportul pe care l-a dominat în ultimii ani. Williams a anunţat că vrea să-şi apere titlul cucerit la Australian Open în luna ianuarie a acestui an.
„Sunt încântată să joc pentru prima dată în cadrul turneului de la Abu Dhabi. E cel mai important eveniment pentru mine de la naşterea fiicei mele în septembrie”, a declarat Williams pentru site-ul oficial al competiţiei.
Williams şi Ostapenko vor fi primele femei care vor participa la cea de-a 10-a ediţie a campionatului mondial de tenis Mubadala, care a marcat mult timp începutul sezonului mondial de tenis al bărbaţilor.
„Sunt încântată și onorată să îmi fac revenirea ca una dintre primele femei ce participă la acest eveniment”, a adăugat Williams. Campionatul se desfăşoară între 31 decembrie şi 2 ianuarie.