Astăzi, odată cu festivitatea pe care Direcţia Judeţeană de Sport o organizează la Sala”Olimpia”, pentru a anunţa performerii sportivi prahoveni din 2017, se cam încheie şi perioada „premierilor” de final de an.
Premieri care, parcă, anul acesta au fost mai consistente, mai bine organizate,mai „bogate”, capul de afiş constând în noutatea pe care a „bifat-o” Clubul Sportiv Municipal, de a strânge sute de copii la Sala „Olimpia” şi de a oferi acestora altceva decât… fonduri „sifonate” prin contracte de mentenanţă şi „diverse”!
Au fost bani de cadouri, mai mici sau mai mari, după buget, dar, în astfel de momente, gestul a contat mai mult decât cadoul în sine. Orice copil se bucură atunci când primeşte ceva, orice festivitate de premiere este bine-venită,contează enorm pentru sportivi să „fie băgaţi în seamă”. Prezenţa unui cântăreţ în vogă, Whats’Up – la gala de box a finalului de an reprezintă o altă reuşită deosebită a lui Titi Tudor de această dată. Ca şi gesturile caritabile făcute de suporterii petrolişti şi jucătorii de la Petrolul, Tricolorul LMV! Cam asta înseamnă spiritul Crăciunului!