Marian Dima

În organizarea Clubului Sportiv Brazi, astăzi se vor desfăşura manifestări sportive şi festive care vor marca, într-o atmosferă sărbătorească, încheierea anului sportiv, prilej şi pentru premierea performerilor clubului (sportivi şi antrenori) în 2017.brazi 1
Alături de sportivii de la CS Brazi, la manifestări vor participa şi peste 100 de elevi ai şcolilor gimnaziale din localitate.
Astfel, începând cu ora 9,30, este programat turneul fotbal de sală ”Cupa Moş Crăciun 2017”, în Sala din Popeşti, cu participarea echipelor: Şcoala Gimnazială Brazi, Şcoala Gimnazială ”Dumitru Hera” Băteşti, Şcoala Gimnazială ”Antonie Vodă” Popeşti, Şcoala Gimnazială ”Prof. D.Oprea” Negoieşti, precum şi echipa de juniori “C” a CS Brazi.
De la ora 13,30, va avea loc o întrecere de handbal, cu caracter demonstrativ, pentru fete (eleve din ciclul gimnazial – cls. I-IV şi V-VIII), care va fi găzduită de Sala Polivalentă Brazii de Sus, urmată de o demonstraţie de arte marţiale a echipei de chanbara a CS Brazi, de la orele 14.15.
Cel mai aşteptat moment va fi însă, cu siguranţă, festivitatea de premiere a sportivilor, găzduită de Sala Polivalentă Brazi, de la ora 14.30, în care se vor acorda premii, pentru toată lumea, după cum urmează:

– Cupa Moş Crăciun 2017 fotbal de sală (loc 1,2,3)
– Cel mai bun fotbalist Cupa Moş Crăciun
– Golgheter Cupa Moş Crăciun
– Trofeul de Excelenţă – care va fi înmânat sportivei Adelina Dohotaru – medaliată cu bronz la Campionatul European Sport Chanbara de la Roma
– Antrenorii anului pentru fiecare ramură sportivă (handbal, fotbal, arte marţiale)
– Cei mai buni sportivi ai clubului pe aceleaşi ramuri (handbal, arte marţiale şi fotbal -locurile 1,2,3)
– Cei mai promiţători tineri handbalişti ai clubului
– Cel mai tehnic tânăr handbalist.