Astăzi și mâine, la Ploiești, vor continua spectacolele oferite de municipalitate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Astăzi, începând cu ora 17.00, pe scena amplasată în fața Palatului Culturii din centrul orașului vor urca, pe rând, copiii Ansamblului folcloric “Mugurelul” al Colegiului Economic Ploiești și corul de copii de la Școala
“I. A. Bassarabescu”. De la ora 18.00, va începe un spectacol de teatru pentru copii “Spiridușii lui Moș Crăciun”, iar de la ora 19.00, cei prezenți la spectacol vor păși în lumea dansului grecesc, prin intermediul Ansamblului KYMATA.
Primăria Municipiului Ploiești le-a pregătit ploieștenilor, pentru mâine seară, un concert extraordinar “Crăciunul Regal”, începând cu ora 20.00, susținut de Cezar Ouatu și invitații săi: Nico, Valentin Dinu, Alis Făiniță, Briana Văduva, Maria Stoica, Marius Deneș (pian solist), Corala Danielescu. Spectacolul, care va avea loc pe scena din fața Palatului Culturii, va fi condus de dirijorii Cezar Ouatu și prof. Valentin Gruescu.