Ne pregătim să trecem peste ultimele zile din anul 2017, an care nu poate fi considerat “cel mai rău” din sportul prahovean, dar, cu siguranţă, nici cel mai bun nu a fost…
Important, cel mai important, este faptul că s-a văzut o oarecare evoluţie, în toate structurile! Petrolul a promovat un eşalon şi se pregăteşte să o facă şi cu al doilea, poate chiar mai uşor decât reuşise prima dată. Voleiul, prin Tricolorul LMV, trage la campionat, avem şi echipă de baschet seniori. De fapt, întreaga activitate sportivă a Clubului Sportiv Municipal a dat ceva semne de revitalizare pe final de an, chiar dacă, deocamdată, mai sunt paşi mulţi de făcut până să putem vorbi despre performanţă. S-a dat drumul şi la activitatea hipică – deşi, clar, şi aici e loc de (mult) mai bine – au apărut ceva proiecte cu “bătaie lungă”, pentru 2018.
Să sperăm, să credem că unele dintre ele vor continua să meargă pe acelaşi “traseu” ascendent! Cum spunea un “clasic în viaţă”, până la urmă, a promite şi a spera… nu costă nimic!
La mulţi ani!