CS Păuleşti pare a fi singura echipă din Liga A Prahova capabilă să “ţină ritmul” cu liderul CS Blejoi, formaţia care în 2016 obținea “tot ce se poate”, dar refuza promovarea câştigată pe teren, părând că a regăsit “motivaţia”.
Ultima mişcare pentru echipa pregătită de Iulius Mărgărit este cooptarea în lot a lui Alexandru Radu, jucător care, la un moment dat, în tricoul Petrolului, bifa chiar debutul în Liga I, şi care a mers apoi la Luceafărul Oradea, în eşalonul secund, unde, de asemenea, şi-a îmbogăţit “CV”-ul cu Liga II la activ (tot un meci jucat), pentru ca, în campionatul trecut, să facă parte din” proiectul” Petrolul 52. Alex R
Alexandru Radu a fost legitimat de către Păuleşti şi a debutat în partida cu CSO Slănic (a jucat în repriza secundă, în succesul, scor 1-0, de la finele săptămânii trecute) după ce începutul de sezon l-a găsit în Liga a III-a, la Urban Titu, unde fusese împrumutat de Petrolul. Aventura la echipa dâmboviţeană din Titu, care s-a desfiinţat, retrăgându-se din Liga a III-a, a fost un adevărat coşmar, chiar în ultima “reprezentaţie” la nivelul eşalonului trei – dezastrul de la Chiajna II (scor 8-0) – acesta fiind eliminat şi pedepsit drastic pentru comportament nesportiv la adresa arbitrilor, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal administrându-i o suspendare de 6 etape plus 1.020 de lei amendă! Sumă pe care CS Păuleşti a fost de acord să o achite, odată cu expirarea celor 6 etape jucătorul primind astfel dreptul de a reveni pe gazon.

Terenul – la primăvară

Un handicap pentru CS Păuleşti în acest sezon a fost şi faptul că echipa a trebuit să se mute la Plopeni, lucrările de modernizare a arenei proprii (în principal la gazon, unde s-a montat şi o instalaţie de irigat) depăşind termenele prognozate. Astfel, deşi se spera că “naveta” se va termina înainte de finalul turului, este clar că CS Păuleşti va reveni pe propriul teren de-abia în primăvara anului viitor.