Marcel Marin, Bogdan Chitic

Unul dintre arbitrii prahoveni cu mare experiență la nivel județean, dar și pe tabloul Ligii a III-a, Costin Pantilimonescu (29 ani), a realizat o “dublă” importantă în viața de cuplu în 2017. După ce, în luna martie, a semnat cel mai important contract al vieții, la Casa Căsătoriilor, din Ploiești, alături de soția sa, Alina, recent, tinerii însurăței și-au botezat fetița în vârstă de patru luni, Natalia Elena, la Biserica “Sf. Atanasie și Chiril”.
La fericitul eveniment care a avut loc la Restaurantul “Lacul Verde Resort”, din Zalhanaua, au fost prezenți o parte dintre colegii de breaslă ai lui Costin Pantilimonescu, din corpul CJA Prahova, cum ar fi Alin Gheorghe, Mihai Safta, Mădălin Marinescu, Valentin Dumitru, Cătălin Popovici, Louis Oprescu, Ștefan Călărașu, Doru Petre, Sebastian Păduraru, Emil Mateescu, Cristina Bițan Părăluță, Diana Florea, Gabriel Enache și Marcel Marin. Nașul de botez al micuței Natalia Elena a fost nimeni altul decât fratele tânărului arbitru ploieștean, Andrei Pantilimonescu, petrecerea care a reunit aproximativ 100 de invitați întinzându-se până aproape de miezul nopții.
Costin Pantilimonescu a îmbrățișat cariera de arbitru încă de la 17 ani, iar din 2011 a făcut pasul la Liga a III-a, ca asistent. “Central” la nivelul fotbalului județean, acolo unde a adunat peste 400 de partide conduse în toate eșaloanele din Prahova, Pantilimonescu are în CV-ul personal și peste 70 de meciuri în cea de-a treia divizie națională.
În paralel cu meseria de arbitru, cel poreclit de apropiați “Panti” s-a dedicat și activității de fotbalist, trecând pe la echipe importante pentru fotbalul prahovean, cum ar fi Conpet Ploiești, Petrolul 95 Ploiești, CSO Plopeni, Petrolistul Boldești, CS Păulești și AFC Bănești.