Scandalagiii Ligii A Prahova recidivează

Marian Dima

Ultima etapă a turului din Liga A Prahva a adus evenimente reprobabile la meciul dintre AFC Brebu și Petrolistul Boldești. Astfel, după un meci în care spiritul de fair-play din partea gazdelor a lipsit cu desăvârșire, arbitrii și adversarii fiind înjurați în permanență, unul dintre asistenți – Alexandru Chioibașu – fiind stropit cu țuică de către spectatori, la final, s-a lăsat cu bătaie la vestiare! Personajul principal incriminat de raportul arbitrului Ionuț Neagu este, incredibil, chiar vicepreședintele echipei gazdă, Drăgan Victor! Personaj care este în stare de suspendare după ce, ca delegat al echipei din Brebu l-a lovit pe omologul său de la Vălenii de Munte, Cristi Cojanu în urmă cu câteva săptămâni! Atunci, Drăgan a fost suspendat 2 luni de către Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal și amendat cu 200 de ron, aceeași comisie dovedind clemență pentru club, care a primit doar avertisment pentru că nu a asigurat protecția oficialilor și jucătorilor echipei oaspete.
Acum, același oficial al echipei din Brebu, l-a bruscat pe Neagu, care a fost lovit la final de joc, în zona vestiarelor, fiind umplut de sânge, arbitru sunând la 112 pentru a scăpa de furia gazdelor. Culmea, neoficial, se spune că și cei din Brebu au reclamat că Neagu ar fi lovit! Mai lipsea să spună că s-a dus arbitru după cel suspendat și l-a adus la vestiare, cu forța, ca să-i dea una…

Adrian Ilie, lovit cu pumnul!Adrian Ilie

La vestiare, după meci, și Adrian Ilie – fostul junior al Petrolului – a avut probleme, fiind lovit, cu pumnul în față! Culmea, Ilie lucrează chiar în Poliție! ”Pur și simplu, a fost păzit de un jucător al echipei din Brebu și lovit mișelește, pe la spate, cu pumnul. Asemenea caractere nu au ce căuta la fotbal, e de neînțeles atitudinea lor, în general. Am fost peste tot, dar asemenea oameni răi nu am văzut! Ce vină avem noi că jucătorul lor de 100 de kile a făcut întindere? Nu merită să-i dau numele, dar și un fost jucător de la Poiana Câmpina a stat în spatele băncii și a înjurat tot meciul. Nu pot fi caracterizați ca oameni, nu au ce căuta în fotbal. Să vi la meci să dai cu pumnul, să calci adversarul când e jos și să scuipi de mai multe ori decât atingi mingea! Țin să remarc un singur jucător – portarul Sebi Stănulescu, pentru fair-play și încercarea de a tempera spiritele, spre deosebire de colegii săi! Apoi, la final, după ce arbitrii au sunat la 112, incredibil, când a venit Poliția, aceștia încercau să intre peste noi, în vestiar. Încercau să intre pe la geam, dar la noi în vestiar, nu la arbitri unde fusese scandalul! – declară antrenorul echipei din Boldești, Marian Ilie.
Mâine, cazul se va afla pe masa Comisiei de Disciplină a AJF Prahova!