Liga A Prahova
– Jucătorul Goicea Matei (Unirea Teleajen) a fost suspendat 3 etape și a primit o penalitate sportivă de 200 lei pentru faptul că a scuipat un adversar după fluierul fînal – art. 63 lit. c din R.D.
– Jucătorul Chirilă Alexandru (Unirea Urlaţi) a fost suspendat două etape și a primit o penalitate sportivă de 100 lei pentru faptul că a lovit un adversar cu piciorul dupa fluierul final – art. 63 lit. a din R.D.
– Jucătorul Savu Iulian (Petrolul 95 Ploieşti) a fost suspendat o etapă și a primit o penalitate sportivă de 50 lei pentru cumul de avertismente – art. 63 lit. g din R.D.
– Antrenorul secund Stoica Pompiliu, delegatul Cernica Ion și maseurul Zecheru Ionuţ (CSO Plopeni) au fost suspendați câte două etape și au primit câte o penalitate sportivă de 100 lei pentru faptul că au pătruns pe terenul de joc și au împins un jucător al echipei adverse – art. 53 alin. 2 dîn R.D.
Superliga B Prahova
– Jucătorul Cirlan Nicolae (Voinţa Ciorani) a fost suspendat 4 etape și a primit o penalitate sportivă de 200 lei pentru faptul că a călcat un adversar căzut la pământ, cu ambele picioare, când jocul era oprit – art. 63 lit. a din R.D.
– Jucătorul Sava Bogdan (Petrolul Ologeni) a fost suspendat 3 etape și a primit o penalitate sportivă de 150 lei pentru faptul că, dupa ce a fost eliminat pentru cumul de avertismente, a adresat înjurii brigăzii de arbitri și observatorului partidei– art. 65 lit. a din R.D.
– CS Valea Doftanei-Rapid Mizil – rezultatul partidei a fost omologat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Rapid Mizil, în temeiul dispoziţiilor art. 83 alin. 1 lit. e din R.D.; de asemenea, echipa CS Valea Doftanei a fost sancţionată cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru 2 etape și o penalitate sportivă de 1.000 lei, pentru faptul că un spectator a pătruns pe terenul de joc și a lovit în cap arbitrul asistent cu un telefon mobil -art. 82 alin. 1 din R.D.
– Jucătorul Manea Florin (Rapid Ibrianu) a fost suspendat pentru o etapă și a primit o penalitate sportivă de 50 lei pentru cumul de avertismente – art. 63 lit. g din R.D.
Liga B Sud
– C.S. Brazi-Tineretul Poienarii Burchii- rezultatul partidei a fost omologat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Tineretul Poienarii Burchii – art. 26 alin. 4 dîn R.O.A.F. coroborat cu art. 83.13 din R.D.
– Jucătorul Bărbulescu Valentin (Muntenii Câmpîna) a fost suspendat două etape și a primit o penalitate sportivă de 80 lei pentru faptul că a încercăt sa lovească un adversar cu palma, când jocul era oprit – art. 63 lit. a din R.D.
– Jucătorul Olteanu Madalin (AS Româneşti ) a fost suspendat 3 etape și a primit o penalitate sportivă de 120 lei după ce a adresat înjurii arbitrului – art. 65 lit. a din R.D.
– Jucătorul Olteanu Costin (AS Româneşti) a fost suspendat 9 etape și a primit o penalitate sportivă de 350 lei dupa ce a adresat înjurii arbitrului, a scuipat arbitrul și l-a lovit pe acesta cu mănușile – art. 65 lit. a, b și c din R.D.
– Antrenorul echipei AS Româneşti, Marin Gabriel, a fost suspendat 4 etape și a primit o penalitate sportivă de 200 lei pentru faptul că la finalul partidei a întrat în cabina arbitrilor și i-a ameninţat pe aceştia – art. 53 alin. 1 și 4 din R.D.
– Antrenorul echipei AS Româneşti, Marin Gheorghe, a fost suspendat două etape și a primit o penalitate sportivă de 100 lei pentru faptul că a protestat la deciziile arbitrilor – art. 53 alin. 1 din R.D.
– Oficialii echipei AS Româneşti, Tronaru Săndel, Tronaru Bogdan, Olteanu Ion și Dima Ion, au fost supendaţi câte o lună și au primit o penalitate sportivă de 150 lei pentru faptul că au prostestat la deciziile arbitrilor și i-au ameninţat pe aceştia – art. 53 alin. 1 din R.D.
– Jucătorul Zafiu Andrei (NG Brătăşanca) a fost suspendat două etape și a primit o penalitate sportivă de 80 lei pentru faptul că a lovit un adversar cu palma peste faţă– art. 63 lit. b din R.D.
– Jucătorul Galat Ionuţ (Unirea Călineşti) a fost suspendat 3 etape și a primit o penalitate sportivă de 150 lei pentru faptul că a scuipat un adversar când jocul era oprit– art. 63 lit. c din R.D.
– Jucătorul Neagu Cătălin (Sportul Câmpina) a fost suspendat o etapă și a primit o penalitate sportivă de 40 lei pentru cumul de avertismente – art. 63 lit. g din R.D.
– Delegatul echipei CS Cornu 2, Zbârcea Gheorghe a fost suspendat două etape și a primit o penalitate sportivă de 100 lei pentru faptul că jignit și ameninţat brigada de arbitri – art. 52 alin. 1 din R.D.
– Antrenorul echipei Avântul Măgureni, Suruparu Bogdan, a fost suspendat două etape și a primit o penalitate sportivă de 100 lei pentru faptul că a protestat la deciziile arbitrilor – art. 53 alin. 1 dîn R.D.
– Jucătorul Vintila Ionuţ (Stejarul Goruna) a fost suspendat o etapă și a primit o penalitate sportivă de 50 de lei pentru faptul că a incitat la violenţă publicul spectator – art. 50 alin. 1 din R.D.
– Echipa Avântul Măgureni a fost sancţionată cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru o etapă , pentru faptul că, la fînalul partidei specătorii au pătruns pe terenul de joc – art. 82 alin. 1 din R.D.
Liga B Est
– Jucătorul Dumitraşcu Daniel (CS Măneşti 2013 Baltiţa) a fost suspendat o etapă și a primit o penalitate sportivă de 40 lei pentru faptul că a oprit o situaţie clara de a marca – art. 63 lit. e din R.D.
Liga C Mizil
– Jucătorul Milea Andrei (Rapid Sălciile) a fost suspendat o etapă și a primit o penalitate sportivă de 40 lei pentru cumul de avertismente – art. 63 lit. g din R.D.
– Antrenorul echipei Progresul Coslegi, Ion Aurel, a fost suspendat două etape și a primit o penalitate sportivă de 100 lei pentru faptul că protestat la deciziile arbitrilor – art. 53 alin. 1 din R.D.