V. Stoica

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, şi vicepreşedintele
Ludmila Sfîrloagă au avut, ieri, o întâlnire oficială cu o delegație de oameni de afaceri și reprezentanți ai autorităților locale din Republica Libaneză. Delegaţia libaneză a fost compusă din reprezentanţi ai mediului de afaceri, dar şi ai autorităţilor locale ale oraşului Zahle, cel de-al treilea oraş ca mărime din Liban. Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader le-a prezentat oamenilor de afaceri libanezi oportunitățile pe care le pot dezvolta în judeţul Prahova, menţionând şi parcurile industriale.
Pe de altă parte, oamenii de afaceri din Republica Libaneză s-au arătat interesaţi de posibila dezvoltare a unor afaceri în domeniul materialelor de construcţii, băuturi alcoolice și în domeniul medical.
Cele două părţi au identificat şi posibilitatea unor colaborări instituţionale bilaterale în domeniul administraţiei publice, precum şi perspectivele de dezvoltare a relaţiilor dintre judeţul Prahova şi Republica Libaneză.
La întâlnire au mai participat prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea, și viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea.