După primul punct obținut în acest sezon, remiza albă cu Atletic Bradu, ”satelitul” Astrei a reușit să perfecteze, în ultima zi a perioadei de transferări, două mișcări importante pentru compartimentul ofensiv.
Este vorba despre jucătorii Sebastian Culda și Raul Găvârliță, care ar putea debuta sub comanda lui Marius Măldărășanu chiar în meciul de mâine, cu CS Mioveni II, care se va desfășura la Colibași.malda b 12
Primul este un mijlocaș de bandă, născut în 1996, care s-a remarcat la Unirea Alba Iulia, în Liga a III-a, și care a fost cumpărat de către Astra după perioada de pregătire pe care a efectuat-o la Ploiești. Recomandat de fostul atacant al Astrei – Mihai Dăscălescu – Culda a și evoluat, în mai multe partide amicale, pentru Astra 2, iar acum poate debuta oficial. Celălalt, Raul Găvârliță, este căpitanul echipei de juniori de la Colțea Brașov, juniorul venit de la Academia aflată în colaborare cu Celta Vigo fiind și el familiarizat cu Astra, în perioada de iarnă acesta pregătindu-se cu Astra 2.
Cum până la ora meciului cu Mioveni II va reveni la echipă și mijlocașul Radu Chiriac, după stagiul efectuat cu Naționala Under 18, în Suedia – unde reprezentativa României a ocupat locul 2 în cadrul Syryanska Cup – pierzând chiar în fața țării gazdă finala (joc în care fotbalistul format la Școala Dani Coman – Pitești a fost titular) – Măldărășanu va avea la dispoziție mult mai multe soluții pentru jocul de mâine.