Petre Apostol

Deşi pornea cu speranţe la o prezenţă la baraj în acest sezon, echipa feminină de handbal HC Activ CSO Plopeni a demonstrat că este departe de un asemenea obiectiv, bifând a treia înfrângere în primele trei partide disputate în Divizia A.
Singura echipă prahoveană înscrisă la nivelul campionatelor de seniori (masculin sau feminin) se menţine, astfel, pe ultima poziţie a ierarhiei în eşalonul secund. După ce a pierdut cu CSU Ştiinţa Bucureşti (scor 20-37, în deplasare) şi cu SCM Gloria Buzău (scor 29-36, pe teren propriu), echipa din Plopeni a cedat şi pe terenul formaţiei CSA Steaua Bucureşti.
După un început slab de partidă, trupa stelistă distanţându-se, handbalistele prahovene au reuşit să revină în joc, preluând chiar conducerea spre finalul reprizei. Însă, gazdele au închis tabela la pauză, la scorul de 15-15. În a doua jumătate a confruntării, Steaua Bucureşti s-a desprins tot mai mult, obţinând victoria cu scorul de 38-29.
Astfel, HC Activ CSO Plopeni nu a scăpat de ultima poziţie a clasamentului, fără niciun punct şi cu -33 la golaveraj. În fruntea ierarhiei, HCF Piatra Neamţ şi SCM Gloria Buzău sunt singurele echipe cu punctaj maxim după disputarea primelor trei etape ale sezonului.
Pentru gruparea prahoveană urmează o şansă bună de a obţine primele puncte din acest sezon, având programat, în etapa a patra, de săptămâna viitoare, duelul cu CSU Târgovişte, pe teren propriu.