CS Tunari şi Urban Titu au disputat ultimul meci contând pentru runda I din seria a III-a a Ligii a III-a, din care face parte şi Petrolul.
Urban Titu – echipă antrenată de Mihai Dinu – cel care ocupă în paralel şi postul de tehnician al echipei de Liga A Prahova – CS Cornu, a pierdut cu 3-1 disputa cu Tunariul, meciul fiind găzduit de baza sportivă a FRF de la Buftea. Ilfovenii au marcat în debutul partidei “la foc automat”, conducând cu 3-0 încă din prima parte a meciului, golul de onoare al dâmboviţenilor fiind marcat chiar de Roberto Alecsandru, fundaşul central disponbilizat de Petrolul legitimându-se la Titu chiar înaintea acestui joc şi, iată, marcând la prima sa apariţie în tricoul acestei echipe.
De mâine, Liga a III-a revine cu etapa a II-a, care programează, în seria din care fac parte Petrolul şi Astra 2 fiind programate şapte meciuri – trei vineri (printre care şi Astra 2 – Atletic Bradu) şi patru sâmbătă, 2 septembrie, când Petrolul se deplasează la Roşiorii de Vede, începând cu această rundă secundă ora de disputare a meciurilor urmând să fie 17,00.