Doi dintre cei mai cunoscuţi şi longevivi jucători din fotbalul judeţean prahovean – fraţii Daniel şi Cosmin Stoian – au revenit pe gazon, în tricoul Avântului Măneciu!
După un periplu la CSO Slănic, unde a pus umărul la locul 2 în Liga B Prahova, ocupat sezonul trecut de slăniceni, Daniel Stoian (39 de ani) a decis să îmbrace din nou tricoul echipei din Măneciu, unde, odată cu revenirea la echipă are şi … responsabilităţi tehnice, fiind unul dintre ajutoarele lui Dorinel Beznea.
De altfel, Stoian şi fratele său, Cosmin, s-au aflat pe teren în succesul din ultima etapă, primul al sezonului pentru Avântul Măneciu, 2-1 la Teleajen, cu Unirea, succes conturat în partea secundă, după ce nou promovata din Ploieşti a condus la pauză cu 1-0 şi a ratat şi un penalty în prima repriză!
Revenirea fraţilor Stoian se „încadrează” în politica adoptată de cei de la Măneciu, în această vară, Avântul readucându-şi la echipă „fii risipitori”, Alex Costache şi Cârstocea fiind alţi doi jucători importanţi pentru această echipă care s-au întors sub comanda lui Beznea, după peripluri la Băicoi, respectiv Păuleşti.