CSM Bucureşti va debuta oficial în noul sezon competiţional 2017/2018, pe 3 septembrie, de la ora 20:00, în meciul pentru Supercupa României, împotriva echipei SCM Craiova.
Tigroaicele de la CSM Bucureşti s-au întors duminică după-amiază în ţară după turneul amical Vardar Trophy, disputat în Macedonia. După înfrângerea din primul meci cu Rostov Don (29-26) şi victoria cu HC Odense (27-23), handbalistele antrenate de daneza Helle Thomsen au jucat finala pentru locul 3, împotriva fostei echipe a Cristinei Neagu, ZRK Buducnost, chiar de ziua acesteia. Meciul a fost o reeditare a finalei mici a Final 4-ului Ligii Campionilor din luna mai şi s-a terminat tot cu o victorie a echipei din Capitală, cu scorul de 31-22. Cele mai bune marcatoare au fost Bianca Bazaliu şi Bella Gullden, cu câte 5 goluri.
Următorul meci al handbalistelor de la CSM Bucureşti va fi cel din Supercupa României, ajunsă la cea de-a 7-a ediţie. Programat duminică, 3 septembrie, va fi primul meci oficial al superstarului Cristina Neagu, după partida amicală disputată în Sala Polivalentă cu Rostov-Don, de pe 17 august. Câştigătoarea Supercupei României şi în sezonul trecut, CSM va juca pentru al doilea titlu împotriva echipei SCM Craiova. Biletele pentru acest eveniment s-au pus deja în vânzare online pe eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere. Ele se pot achiziţiona, în ziua meciurilor, şi de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Capitală.
Noul sezon competiţional de handbal feminin va debuta tot pe 3 septembrie, aşa că ziua de duminică va fi una plină de handbal. Primul meci va fi cel dintre CSM Roman şi HC Zalău (11:00), urmat de partida noilor promovate Rapid Bucureşti şi CSM Slatina (16:00, TVR1). Ziua se încheie cu super-meciul dintre CSM Bucureşti şi SCM Craiova, din Supercupă (20:00, TVR2).
Programul primei etape a sezonui 2017/2018
CSM Roman – HC Zalău duminică, 3 septembrie (11:00, netelevizat)
Rapid Bucureşti – CSM Slatina, duminică, 3 septembrie (16:00, TVR1)
Corona Braşov – HCM Rm. Vâlcea, marţi, 5 septembrie (19:30, Digi/Dolce)
SCM Craiova – CSM Bistriţa, miercuri, 6 septembrie (18:00, TVR HD)
HCM Slobozia – CSM Bucureşti, miercuri, 6 septembrie (19:30, Digi/Dolce)
HC Danubius Galaţi – HC Dunărea Brăila (netelevizat)
CS Măgura Cisnădie – Universitatea Cluj (netelevizat)