Chiar dacă a pierdut amicalul disputat sâmbătă dimineață în Ploiești, contra celor de la Astra 2, CSO Teleajenul Vălenii de Munte a lăsat o bună impresie, implanturile reușite în această vară de clubul din Liga A Prahova (antrenor nou – Claudiu Toader, o serie de jucători remarcați la Petrolul Băicoi – Dudulescu, Doharu, Alex Ștefan), plus fostul căpitan al Boldeștinei, Vasile Micu, dând o altă față echipei.
În plus, la partida cu Astra 2, fostul prim-divizionar Roberto Alecsandru, jucător disponibilizat de Petrolul, zilele trecute, a fost și el prezent în teren pentru echipa din orașul său natal – Văleni (chiar dacă are oferte și de la alte echipe din Liga A), în așteptarea unui posibil contract la o grupare de eșalon superior acesta preferând să joace acasă.
De partea cealaltă, Astra 2 a testat o serie de jucători noi, proveniți de la Școala de Fotbal ”Dani Coman”, de la Alba Iulia și Cluj, toți încadrându-se în același ”tipar! – tineri de perspectivă, de 17-18 ani, printre care și Radu Chiriac – internațional de juniori Under 17 al României, de la Pitești.
O mențiune în plus și pentru un alt internațional de juniori, Iulian Ilie, care a evoluat cu dezinvoltură în partea secundă, Astra 2 fiind, încă, în stadiul de formare a lotului, până la primul meci oficial, antrenorul Marius Măldărășanu având încă patru săptămâni de pregătire la dispoziție.
Revenind la meciul de sâmbătă, la capătul unei prime reprize echilibrate, Astra 2 a reușit să intre la cabine în avantaj, prin golul atacantului Alin Gheorghe – oaspeții fiind periculoși în prima parte a meciului pe contraatac, cât timp au rezistat fizic, vălenarii fiind prezenți în joc și implicați din punct de vedere fizic. Apoi, după pauză, meciul s-a ”așezat” cu formația de eșalon superior dominând partida, fără să se mai întâmple ceva cu privire la scorul final.
Astra 2 va juca la finele acestei săptămâni un amical în compania celor de la CSM Oltenița.

Astra 2 – CSO Teleajenul Văleni 1-0 (1-0)

Stadion: ”9 Mai”. A marcat: A. Gheorghe (43)
Astra 2: Dumitrescu –Mihăilă, M. Popescu, Nicorescu, Oreviceanu – Culda, Șerban, Chiriac, Dr. Gheorghe – A. Gheorghe, Lăcătuș. Au mai jucat: F. Petrescu – A. Moise, Pahonțu, Vârtej, F. Ioniță – D. Ioniță, Gherasim, Moisie, I. Ilie – Kalaitan, Istvan. Antrenor. Marius Măldărășanu.
CSO Văleni: Șerban – M. Savu, M. Stanciu, R. Alecsandru, Șt. Rădulescu – Micu – A. Necșu, Cernea, Dudulescu – Cruceru, R. Dogaru. Au mai intrat: A. Ștefan, Minoiu, C.Beznea, Pușcașu, I. Tănase, Stoiana. Antrenor: Claudiu Toader.