Bogdan Chitic

După cucerirea titlului național pe segmentul de baby-baschet, la Mangalia, anul acesta, și ocuparea poziției a 8-a pe tabloul de minibaschet, clubul Ploiești Basketball a intrat în vacanță până la jumătatea lunii august, când va demara pregătirile pentru sezonul viitor.
Astfel, în intervalul 14 august – 8 septembrie, Ploiești Basketball va organiza, în parteneriat cu retailerul de articole sportive Decathlon, cursuri gratuite pentru copiii nelegitimați la niciun alt club, născuți între anii 2004 și 2007. Ședințele de pregătire se vor desfășura pe baza sportivă Decathlon, sub îndrumarea unor antrenori specializați din cadrul clubului ploieștean, o sesiune completă urmând să cuprindă cinci antrenamente, de luni până vineri, și să fie poziționată, în funcție și de numărul de copii înscriși și categoria aferentă de vârstă, într-una dintre săptămânile aflate în perioada amintită.
Înscrierile se fac deja la recepția magazinului Decathlon și vor dura până la data de 11 august.seledctii b 75

Parteneriat cu ROENGG Consulting

Tot în perspectiva sezonului viitor, în care echipele de baby și minibaschet ale clubului vor combate în Campionatele Municipale de profil din Ploiești și București, la diferite turnee amicale în țară, dar și în Liga Națională, de la finalul ediției 2017-2018, Ploiești Basketball a încheiat un nou parteneriat, de această dată cu ROENGG Consulting, care, de altfel, a sprijinit deplasarea antrenoarelor Elena Stan și Bianca Barbu la un stagiu internațional pentru antrenorii de juniori, de la Oradea, de la finalul săptămânii trecute.
ROENGG Consulting este o companie care a pătruns în anul 2008 pe piața de profil din România și care oferă soluții în proiectarea proceselor industriale în numeroase domenii, precum petrol-gaze, petrochimie, facilități industriale, construcții civile etc.
Serviciile puse la dispoziție de ROENGG Consulting asigură proiectarea de bază și de detaliu, achiziția de echipamente industriale, managementul de construcție și punerea în funcțiune.