Câştigătoarea Ligii de Minifotbal Prahova – echipa Chedra Doel-Pan Ploieşti – a părăsit turneul regional de calificare, de la Braşov, în faza sferturilor de finală.
Ploieştenii au pierdut cu 3-0 în faţa celor de la Ary&Roby Buftea, după ce, în faza grupelor, reuşişeră să termine pe primul loc grupa din care au făcut parte! Chedra a câştigat duelul cu echipa gazdă – Terwa Braşov (scor 5-3) – apoi s-a impus în următoarele două partide la lovituri de departajare . 2-0 (după 0-0 în timp regulamentar) cu ACS Deltaforce Tulcea şi 1-0 (0-0 în timp regulamentar) cu Divertis Târgovişte.
Din echipa care a reprezentat LMF Prahova au făcut parte o serie de jucători din Liga A Prahova şi nu numai, precum Butufei (Petrolul 52), Ionescu (Petrolistul Boldeşti), Nae, Lungu, Pripu (CS Păuleşti), M. Bălan (CSo Plopeni), B. Dinu (Unirea Telejen).
În condiţiile în care la faza finală a Cupei României, de la Cluj, judeţul nostru nu va avea reprezentantă, echipa Viking anunţând că nu se prezintă din motive financiare, se poate spune că, odată cu acest turneu regional de la Braşov, şi mini-fotbalul prahovean a intrat în vacanţă.