Aproximativ 5000 de spectatori au fost prezenţi pe arena „Ilie Oană” la primul meci jucat în Liga I de Juventus Bucureşti pe stadionul din Ploieşti, unde va evolua de altfel în tot acest sezon!
Duelul foştilor petrolişti – Cosmin Contra şi Daniel Opriţa – a fost câştigat de primul, fără prea mari emoţii, scor 3-0, atmosfera de pe stadion fiind dominată de către suporterii dinamovişti, care au ocupat una dintre peluze şi o bună parte de la tribuna I, jocul obligând la măsuri de securitate importante şi fiind „depăşit” fără incidente majore.
Dinamoviştii au încercat câteva scandări împotriva… Petrolului, dar au fost repede potoliţi, chiar antrenorul Cosmin Contra făcând „declaraţii de dragoste” pentru echipa cu care a câştigat Cupa României, „Guriţă” spunând, după meci, că de-abia aşteaptă să revină la Ploieşti, ca antrenor al galben-albaştrilor sau adversar, să retrăiască atmosfera pe care ştie că fanii ploieşteni o pot crea.
Stadionul „Ilie Oană” va rămâne în circuitul Ligii I, fiind, alături de „Naţional Arena”, singurul care găzduieşte două echipe concomitent, cu menţiunea că la Dinamo „câinii” pot evolua şi în Ştefan cel Mare. Iar fix peste o săptămână pe „Ilie Oană” este programat jocul FC Voluntari – Astra, reeditarea Cupei României, pentru ca, tot săptămâna viitoare, cele două echipe care sunt… gazde, în acest moment, pe stadionul din Ploieşti, Juventus şi FC Voluntari, să se întâlnească în meci direct, contând pentru etapa a treia a Ligii I!