V. Stoica

Deși se apropia de faza finală, concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Ploiești a fost anulat, potrivit unui proces-verbal încheiat cu o zi înainte de susținerea proiectului de management de către Gheorghe Alexandru, singurul candidat rămas în cursă după depunerea dosarelor.
În documentul semnat de către președintele Consiliului de Administrație al Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Ploiești, dr. Carmen Dumitru, se arată că s-a constatat că “nu au fost îndeplinite prevederile Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică din spitalele publice al căror management a fost transferat către Consiliul Județean Prahova (…) și anume lipsa deciziei privind componența comisiei de concurs și a comisiei de soluționare a contestației”.
Prin urmare, și această procedură de ocupare a postului de manager al maternității ploieștene a fost anulată, așa cum s-a întâmplat și în luna noiembrie a anului trecut. “Acest lucru atrage după sine nulitatea tuturor documentelor emise cu privire la desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploiești”, se arată în procesul-verbal întocmit pe data de 4 iulie privitor la concursul de manager al maternității.
Procedura pentru susținerea examentului de manager va fi reluată a doua oară, după ce o situație similară s-a petrecut și spre finalul anului trecut.