Marcel Marin, Bogdan Chitic

Recent, la Bucureşti, pe terenurile Complexului Sportiv „Ion Ţiriac”, s-a desfăşurat o prestigioasă competiţie de fotbal destinată copiilor „sub 11 ani” (generaţia 2006), intitulată Sparta Spring Cup. Întrecerea a adus la start 27 de echipe, împărţite în nouă grupe, Beşiktaş Istanbul (Turcia) fiind singura formaţie din străinătate care a participat la turneul din Capitală.
Şcoala de Fotbal „Daniel Chiriţă”, din Ploieşti, a participat cu două formaţii „albastru” şi „galben”, cea de-a doua reuşind chiar să se claseze pe ultima treaptă a podiumului, după disputarea celor şase partide – câte două în primele faze ale grupelor, una în semifinale şi finala mică.
Grupa galbenă, pregătită de Viorel Nuţă, a repurtat următoarele rezultate: 1-0 cu FC Voluntari (gol Alessio Tudor) şi 0-0 cu CS Champion, în prima rundă, 3-0 cu FC Dănilescu (goluri Alex Tenescu, Eduard Spătaru şi Ianis Stoica) şi 1-0 cu CS Dinamo Bucureşti (gol Ilisie Luca), în cea de-a doua, 0-0 cu Beşiktaş Istanbul (3-4 după lovituri de departajare), în semifinale, şi 0-0 cu Kinder Târgovişte (4-3 după lovituri de departajare), în finala mică.
De remarcat că, la final, Andrei Mânzicu a fost desemnat „cel mai bun portar al competiţiei”, după o prestaţie excelentă pe tot parcursul întrecerii, în care nu a încasat niciun gol în timpul regulamentar.
Campioana Sparta Spring Cup a devenit formaţia turcă Beşiktaş Istanbul, care a trecut în finala mare de I. Sport Vâlcea, scor 1-0.
Lotul echipei Şcoala de Fotbal „Daniel Chiriţă”: Andrei Mânzicu – Cristian Răducea, Mario Dudu, Andrei Ghiţă, David Popenciu, Alessio Tudor, Ianis Stoica, Laurenţiu Bîrzan, Alexandru Tenescu, Eduard Spătaru, Ilisie Luca, Mihai Gavrilă.