Petre Apostol

După trecerea sub o nouă denumire, anume Academia „Răzvan Negulescu”, purtând numele preşedintelui şi antrenorului său, gruparea de kickboxing cu centre în Urlaţi şi Albeşti a bifat şi primele performanţe la nivel naţional. Desfăşurată la Sala „Leonard Doroftei” din Ploieşti, competiţia naţională de kickboxing a adus pe prima poziţie a ierarhiei în clasamentul pe echipe chiar Academia „Răzvan Negulescu”, sportivii prahoveni adunând cinci medalii de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz.
Campionii clubului condus de Răzvan Negulescu au fost George Breană (50 kg), Robert Burlacu (28 kg), Iulian Cîrstea (90 kg), Alexandru David (35 kg), Darius Stoica (30 kg).
Pe treapta a doua a podiumului a urcat Valentin Vasile (75 kg), în vreme ce medalia de bronz din tabăra prahoveană a revenit lui Marian Ciripoiu (28 kg).
În plus, de remarcat faptul că David şi Cîrstea provin de la noul centru de pregătire al clubului prahovean, din Albeşti, aceştia fiind chiar din satul Cioceni.
Despre performanţe, preşedintele-antrenor al grupării prahovene, Răzvan Negulescu, a declarat: „Îi felicit pe băieţi pentru modul în care s-au comportat. Trebuie, totodată, să le mulţumim celor care ne-au ajutat pentru ca aceste performanţe să devină realitate: părinţilor, în primul rând, precum şi, în mod special, domnului Lucian Alexe, de la Proleasing Motors, care a avut o contribuţie importantă la rezultatele înregistrate, dar şi reprezentanţilor primăriilor din Urlaţi şi Albeşti, care ne-au oferit spaţiul în care să ne desfăşurăm activitatea”.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCalendarul zilei
Articolul următorCURIER ECONOMIC