F.T.

Magistrații prahoveni au condamnat-o la 12 ani de închisoare cu executare pe Lucia Grozea, femeia care în toamna anului trecut și-a omorât propriul fiu cu mai multe lovituri de ciocan. Sentința este definitivă.
Crima a fost recunoscută în fața anchetatorilor de inculpata în vârstă de 64 de ani, care a povestit acestora motivele și circumstanțele care au determinat-o să recurgă la acest gest, și anume faptul că acesta venea acasă mai tot timpul sub influența alcoolului și o amenința.
Reamintim că Lucia Grozea și-a omorât propriul fiu, în vârstă de 41 de ani, cu care locuia în Cartierul Mihai Bravu din Ploiești, exasperată de scandalurile pe care acesta le făcea. În seara zilei de 2 octombrie 2016, profitând de faptul că acesta adormise și după ce și-a făcut curaj bând aproape o sticlă de coniac, l-a lovit cu un ciocan până și-a dat ultima suflare. Cadavrul a fost ținut în casă mai multe zile, iar vecinilor care o întrebau despre fiul său le spunea că a plecat la muncă, în străinătate. Într-un final, femeia s-a predat polițiștilor, fiind ulterior încarcerată la Penitenciarul Mărgineni, pentru ca, mai apoi, să fie mutată la Penitenciarul Târgșor, acolo unde își va ispăși pedeapsa.