Marian Dima

Astăzi, 2 iunie, cele două echipe prahovene calificate pentru turneele zonale în Campionatul naţional Under 15 vor disputa meciurile contând pentru accederea în fazele superioare ale competiţiei. Este vorba despre Petrolul 52 şi ASV Fortuna, care vor juca la Câmpulung Muscel, respectiv Tărlungeni, în grupe.
Petrolul 52 (antrenor Marius Manolache) face parte din Zona 4, având de jucat cu Grupul Şcolar Agricol Nucet şi CSS Braşovia, iar ASV Fortuna (foto) face parte din zona 5, în grupă având ca adversar pe Tâmpa Braşov şi Csiksereda M. Ciuc.
De menţionat că Marius Vişan a reuşit să califice juniorii Fortunei la faza naţională, în paralel cu activitatea sa la CS Băneşti, echipa de seniori.
Celelalte campioane judeţene pe care le propune Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova, în acest sezon, sunt Petrosport Ploieşti ( la juniori D, antrenor Claudiu Andrei, grupă “împrumutată” de la Băicoi), CS Băneşti – antrenor Alin Dinu, la juniori B, în timp ce campioana la juniori A se va decide la sfârşitul acestei săptămâni, dintre CS Câmpina şi Unirea Cocorăştii Colţ.