Bogdan Chitic

Cu ecuația promovării în Liga a III-a ca și rezolvată, după succesul clar obținut în deplasare, scor 3-0, în prima manșă a barajului cu Dentas Tărtășești, ploieștenii își fac deja planuri pentru sezonul ce va urma. Astfel, cu doar câteva zile înaintea ultimei reprezentații a acestei ediții de campionat, pe „Ilie Oană”, oficialii Petrolului au ajuns la o înțelegere cu doi jucători care au mai evoluat pentru găzari și în trecut. HAITA B 45
Mijlocașul Alexandru Puchea (30 ani) revine, așadar, în curtea ploieștenilor, după ce a mai îmbrăcat tricoul „galben-albastru” și în primele trei etape din acest sezon, pe atunci sub formă de împrumut, de la Petrolistul Boldești.
De această dată, Puchea a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani cu Petrolul și a intrat, deja, în programul normal de pregătire, sub comanda lui Octavian Grigore.
Cel de-al doilea jucător transferat de găzari este atacantul Sergiu Arnăutu (27 ani), ultima oară la Luceafărul Oradea, pentru care a marcat 13 goluri în ultimul sezon al Ligii a II-a. Produs al Centrului de Copii și Juniori al Petrolului, Arnăutu are și experiența primei divizii, în tricoul celor de la CS Turnu Severin, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Petrolistul Boldești, Chimia Brazi, CS Mioveni, CSM Rm. Vâlcea, Juventus București și FCM Baia Mare, în țară, dar și pentru FC Tiraspol, în Republica Moldova. Revenit la echipa care l-a lansat în fotbalul mare, Arnăutu a semnat cu Petrolul un contract valabil pentru următoarele trei sezoane.

2.500 de bilete vândute pentru retur

Oficialii Petrolului au pus în vânzare, de mai bine de o săptămână, bilete pentru manșa retur a barajului de promovare cu Dentas Tărtășești (sâmbătă, ora 20:00), iar până astăzi au fost vândute aproximativ 2.500 de tichete. Prețul acestora este de 5 lei le peluze, 8 lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Tribuna I și 20 de lei la Tribuna O. Casa de bilete a Stadionului „Ilie Oană” este deschisă zilnic, de la ora 10:00 la 17:30, iar sâmbătă va funcționa până la ora de start a meciului.