Dacă citiţi, măcar online, presa din alte judeţe, oraşe, ba chiar alte localităţi din Prahova, şi vă place subiectul “sport”, nu e greu să remarcaţi că, deja, efectele legii care permite autorităţilor locale să aloce, în limita a 5 % din buget, bani, pentru sport, încep să se vadă.
La Câmpina, de exemplu, pentru diverse proiecte ale unor cluburi de sport, s-a alocat din “puţinul” celui de-al doilea municipiu, câte ceva, acolo. Ia şi clubul de fotbal Muntenii 6000 de ron, ia şi clubul Kamikaze 7000, Spartacus 8000, Mircea Hagianu 3000 lei, fiecare cu ce proiect a avut. La Ploieşti? Nu am văzut nicio listă, la Ploieşti numărăm doar zilele de când nu se mai întâmplă nimic bun referitor la relaţia Primărie – Sport!
Zilele trecute, “iureş mare” la Primărie, unde s-au descoperit (câteva dintre) procesele pierdute de CSM şi rezultatele managementului dubios, combinat cu dezinteresul generalizat! Chiar nu intuiaţi domnilor consilieri că se ajunge aici? De fapt, se merge pe ideea “şi ce dacă”, iar faptul că directorului
Stoichiciu i se prelungeşte mandatul acum cu câte o lună, nu cu 9, ca data trecută, este doar o “frecţie la picior de lemn”… Problema sportului prahovean este aceea că nu îi oferiţi nimic, un ajutor -cinstit, onest. Doar îi luaţi!